• Az O'live

  Az O'live szalonban a szépítkezés egyben pihenés!

  Képzeljen el egy nyugodt szigetet, mely menedéket nyújt a nyüzsgő világtól,ahol szépülés közben egy csésze tea, vagy kávé közben lelkileg is regenerálódik. Nincs sorbanállás, várakozás, csak személyreszabott, egyedi kiszolgálás. Halk zene szól, de tudunk csendben is maradni. :) Az ellazulást illóolajak és mécsesek is segítik. Így a hajfestés egyben pihenés!

  Hírek

  Március 03.

  Elkészült weboldalunk a szalon hangulatát tükrözi.
  Kérlek, ha van javaslatod, véleményed a weboldallal kapcsolatban, írd meg!
  E-mail: wirtheri@gmail.com


  Terveink

  Szavazás


 • Minőségi szolgáltatás professzionális termékekkel

  Fodrászat

  A hajvágás minden frizura alapja. Már elmúltak azok az idők, amikor mereven ragaszkodtunk az iskolában tanult alaphajvágásokhoz. Ma megismerjük a vendéget, megfigyeljük a stílusát, megkérdezzük, hogyan szereti viselni frizuráját. Ezáltal kialakul bennünk egy kép. Ezután egyeztetjük a kívánságokat, elképzeléseket, személyre szabjuk a frizurát.
  A modern fodrászat nem csak egy hajvágás, hanem közös tevékenység, közös alkotó folyamat, mely végeredménye a tökéletes frizura és elégedett vendég. Kizárólag L'ORÉAL Professionnel és MATRIX termékekkel dolgozunk.A L'ORÉAL kutatói élen járnak, együttműködnek a szakemberekkel,több szabadalommal védett termékük van. Ez a biztosíték arra, hogy a hajápoló termékek használatával az Ön haja még gyönyörűbb lesz. A bársonyos, ammóniamentes INOA hajfesték biztosítja, hogy az érzékeny bőrű vendégeknek is élmény legyen a hajfestés. A STEAMPOD kezeléssel pedig igazán élettelteli lesz a frizurája.
  Esetleg csak kényeztetésre, pihenésre vágyik? Akkor az egyik L'ORÉAL Professionnel olajrituálét ajánljuk!
  A BIOLAGE természetes parabénmentes készítményei között mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt.

 • Fodrászatunk

   
  Rövid - Félhosszú - Hosszú
  Mosás, szárítás
  2500 - 3000 - 3500
  Hajvágás nõi
  3000 - 4000 - 5000
  Hajvágás férfi
  2500 - 3000 - 3500
  Tőfestés vagy melír MATRIX festékkel
  5000-től - 5500-től - 6000-tól
  Tőfestés + melír MATRIX festékkel
  6000-től - 6500-tól - 7000-től
  Új szín festése MATRIX festékkel
  6000-től - 7000-től - 8000-től
  Különleges melír technikák
  - 8000-től - 9000-től

  árai:


  Rövid - Félhosszú - Hosszú
  Tőfestés INOA festékkel
  6800 - 7800 - 8800
  Új szín festése INOA festékkel
  7800-tól - 9800-tól - 12500-tól
  Teljes szõkítés
  4000-től - 4500-tól - 5500-tól
  Steampod
  1500 - 2500 - 3000-től
  Keratinos hajmegújítás
  4000 - 5000 - 6000
  Tartós hullámosítás
  5500 - 6000-től - 6500-tól
  Hajfűrdő
  2500 - 3000 - 3500
  A feltüntetett árak tartalmazzák a munkadíjat (mosást,szárítást is) és az anyagköltséget valamint a finish termékek árát !

 • Képek

  Hangulat

  Egy érzés, egy jellemző szín, egy dallam. Ez amitől nyugalomra találhat és közben szépülhet!

  Szívesen nézek utifilmeket, különösen a tengerparti szállodákról szóló műsorok a kedvenceim. Egyik adásban a Polinéz szigeteket mutatták be, különösen megragadott Bora Bora szállodáinak színvilága, hangulata. A fehér, beige, barna árnyalatok nyugalmat, tisztaságot sugároznak. Innen jött az ötlet, hogy szalonunknak is ezt a színvilágot kölcsönözzük. Kialakításánál ügyeltünk arra, hogy természetes anyagokat használjunk /fa,kő/. A Feng sui-ról már sokan hallottak. Jelentése:szél-víz. Tanítása szerint minden összefügg mindennel. Feladata a csí/életenergia/ áramlásának biztosítása.Környezetünk hatással van életünkre.Ha jól érezzük magunkat, építőleg hat ránk, gyógyulunk, kreatívak vagyunk. E szempontokat figyelembevéve alakítottuk ki az O'live szalont.


 • Itt vagyunk:

  O'live szalon.

  Budapest XX.kerület Köztemető utca 28.
  Telefon: +36 20 926 0034
  E-mail: wirtheri@gmail.com

  Üzenet küldése

 • Privacy Policy

  Készült:

  2019.01.02

 • Színek és árnyalatok a változatosságért

  MATRIX a színek kavalkádja

  Kizárólag L'ORÉAL Professionnel és MATRIX termékekkel dolgozunk.A L'ORÉAL kutatói élen járnak, együttműködnek a szakemberekkel,több szabadalommal védett termékük van. Ez a biztosíték arra, hogy a hajápoló termékek használatával az Ön haja még gyönyörűbb lesz. A bársonyos, ammóniamentes INOA hajfesték biztosítja, hogy az érzékeny bőrű vendégeknek is élmény legyen a hajfestés. A STEAMPOD kezeléssel pedig igazán élettelteli lesz a frizurája.
  Esetleg csak kényeztetésre, pihenésre vágyik? Akkor az egyik L'ORÉAL Professionnel olajrituálét ajánljuk!
  A BIOLAGE természetes parabénmentes készítményei között mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt.

  INOA csúcsminőség, védelem és ápolás

  Az INOA ammóniamentes hajfesték krémes texturája az arckrémekre emlékeztet. Használatakor a kellemetlen érzések / viszketés, bőrirritáció/ minimális, hiszen összetételük bőrvédó összetevőkkel gazdagított. A hajszálak minden festés után egyre nagyobb védelmet élveznek. A haj síma, selymes tapintású lesz. Az INOA termékcsalád egyet jelent az intenzív, élénk színekkel, az ősz szálak fedésének modern módszerével.
  Az INOA a jövő hajfestéke.INOA Color Care-a hajápolás új dimenziója, amely a luxus kényeztetés élményét nyújtja.
  Sampon:dús, krémes habja kellemes élményt nyújt Balzsam:vékony filmréteget hoz létre a haj felszínén, így biztosítja a fontos tápanyagok bezárását a hajszálba Pakolás:intenzíven táplál,védi a színt, hidratál

  STEAMPOD

  A forradalmian új STEAMPOD rendszer az egészséges és síma tapintású hajért 8 új szabadalommal védett eszköz az első gőzhajkiegyenesítő lapvas. Külömleges technológiája révén mélyen táplálja és regenerálja a hajszálakat,a haj felületét símává és csillogóvá varázsolja. Ez a szolgáltatás egyszerre ápolja és formázza a hajat. A mélyenható ápolás révén a haj visszanyeri egészséges vitalitását. A tápláló hatás hajtípustól függően 3-5, a formázás 1 hajmosásig tart.

 • Hajvágás a minőség alapja

  Stilus és forma

  A hajvágás minden frizura alapja. Már elmúltak azok az idők, amikor csak az iskolában tanult alaphajvágásokat készítjük el. Ma, megismerjük a vendéget, megfigyeljük a stílusát, kialakul bennünk egy kép. Ezután egyeztetjük a kívánságokat, így személyre szabjuk a frizurát. A modern fodrászat nem csak egy hajvágás, hanem közös tevékenység, alkotó folyamat.

 • Hajápolás a minőség biztosítéka!

  <
  Olajrituálé

  Az emberek időtlen idők óta csodálták az olajokat tápláló és védelmező tulajdonságaik miatt. Különböző alkalmazási módjuk ismert, az aromaterápiától a masszázsig. Az olajrituálék alapjául szolgáló Mytic Oil termékcsalád létrejöttét a tápláló olajok vegyítése hozta létre. Tartalmaznak argán, gyapotmag, lenmag, szőlőmag, avokádómag olajat. E különleges összetevőknek köszönhetően rendkívüli puhaságot, ragyogás kölcsönöznek a hajnak, emellett antioxidáns hatással is bírnak.
  Az illatos és gyógyító növényi olajokat már az ősi Egyiptomban, Görögországban és a keleti kultúrákban is alkalmazták. A L'oréal Professionnel újraértelmezte az ezer éves tradíciókat, hogy megteremtse a Mythic Oil termékcsaládot.
  A kezelés menete: 1. Tisztítás:már samponozás közben felszívódnak az olajok a hajba.Tökéletesen előkészíti a hajat a kezelésre. 2. Ápolás: hajtípustól függően balzsam,vagy pakolás felvitele, amihez védőolajkoncentrátumot adunk. 3.Pihentető masszázs:még kellemesebbé teszi az élményt és a vendégeket egy mítikus világba kalauzolja, így még intenzívebb az élmény. 4. Hajszárítás: végezetül hajápoló olajat, vagy tejet viszümk fel a hajra, így téve teljessé az ápolást.

  Biolage professzionális bio hajápoló termékek

  Biolage: a hajápolás művészete
  A Biolage több érzékre ható terápiái helyreállítják a haj természetes szépségét. Ötvözi a modern technológiát a növényi hatóanyagok józékony hatásaival. Összetevőkombinációi egészségessé teszik a hajat és a fejbőrt egyaránt. Kiegészíti az aktív ceramid komplex, ami gyógyítja, megújítja a hajszerkezetet. Minden igényt kielégít. Újdonság a hidratáló, hajszínmegóvó és volumenizáló spray.

 • Hamarosan